Pixlr Mobile!

Terokai keajaiban satu ketik Pixlr!

Cipta semua yang anda perlukan untuk perniagaan atau untuk keseronokan di telefon bimbit atau tablet anda. Ia lebih mudah apabila anda mempunyai aplikasi penciptaan kandungan satu-ketik Pixlr di hujung jari anda.
Muat turun sekarang!

stories by pixlr image icon

Stories by Pixlr

Satu -satunya aplikasi yang anda perlukan untuk mencipta Stories yang indah untuk media sosial dan banyak lagi dengan cepat. Mulakan dengan templat yang dibuat secara profesional, atau muat naik foto anda dan dapatkan cadangan templat pintar yang anda boleh sesuaikan dengan hanya satu ketik! Templat baru ditambah setiap bulan.

Baca lebih lanjut
photomash studio by pixlr image icon

Photomash Studio by Pixlr

Looking for a visual creator to create professional product photos for eCommerce, or amazing social media profile pictures? Save time with Photomash! Upload as many images as you need, and change the backgrounds in seconds. No design skills required.

Baca lebih lanjut
remove background by pixlr image icon

Remove Background by Pixlr

Cipta imej latar belakang telus, hitam atau putih dengan serta -merta. Aplikasi Background Remover percuma kami menjadikan pemotongan objek menjadi tepat dan bersih dari foto anda tanpa anda perlu berbuat apa -apa. Hanya dengan Satu Ketik. Bahagian terbaik? Ia juga boleh dilakukan di luar talian!

Baca lebih lanjut